Alakerran laatoitusta

Viime viikolla alakerran laatoitus- ja saumaustyöt saatiin pääosin valmiiksi. Alakerran wc:stä jäi pari hassua pientä laatan palaa puuttumaan, joten tilaukseen laitettiin vielä yksi paketti, joka jo saapuikin. Mutta eteinen, kuisti sekä kodinhoitohuone ovat nyt hyvällä mallilla! Laatta on samaa kuin keittiössämmekin. On tuo laattojen ja saumojen puhdistaminen raskasta hommaa! Niin moneen kertaan pesty lattia, ja silti se vaan aina on likainen. Nyt lattiat on onneksi jo putsattu ja suojattu, ja maalaustyöt voivat jatkua. Portaat eivät viellä tällä viikolla saapuneet, toimituspäivä oli siirretty ensi viikon alkuun. Viikon päästä niitä sitten jo kasataan paikoilleen ja pääsen jatkamaan yläkerran siivousta. 


Kuistin tapetin suhteen olen vielä hieman kahden vaiheilla.. Muutama erilainen tapettivaihtoehto löytyy, mutta olen pohtinut kyllästyykö niihin sitten miten nopeasti.. Tarkoituksena olisi siis tapetoida vain yksi seinä, tuo ns. päätyseinä, jossa ei ole ikkunoita. Kohdistuksesta riippuen tähän menisi kuitenkin yli kaksi rullaa tapettia.

Rakastan tuota meidän kuistia ja sitä valon määrää mikä ikkunoista tulvii sisään! Edellisessä talossamme oli upea lasikuisti ja hieman sitä samaa henkeä halusimme tähänkin taloon. Monen mielestä nämä saattavat olla ns. hukkaneliöitä, mutta meille taas sellainen asia josta emme halunneet tinkiä, kun se tuo niin paljon tunnelmaa taloon. Lisäksi julkisivu näyttää upealta. Oikeastihan Aurora 151 mallissa tämä tila on ulkokuistia, ja muutoksen myötä meidän Aurorassa on muistaakseni 156 neliötä. Hintaan tämä muutos vaikutti muutamalla tonnilla. Väliovi kuistin ja eteisen välissä on pääosin lasia, joten valo kulkeutuu myös eteiseen, jossa ei ole ikkunoita. Kodinhoitohuoneessa on nyt jo ensimmäinen maalikerros pinnassa. Ja tänään maalaan huoneen toiseen kertaan. Tämä on yksi niistä tiloista/huoneista, mitä odotan kodissamme eniten. Minulla ei ole koskaan ollut kodinhoitohuonetta, vaan pyykkirallin pyörittäminen on tapahtunut aina kylpyhuoneessa. Vihdoin siihen on ihan ikioma tilansa!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!