Vielä 18 päivää talopaketin saapumiseen

Huh, miten vauhdikkaasti viikot kuluvat! Blogi on viettänyt hieman hiljaiseloa nyt maaliskuussa, kun allekirjoittaneella on taas liian monta projektia käynnissä samanaikaisesti. Talohommat vievät minultakin oman aikansa, kun kirjaan menot Exceliin ja pyydän tarjouksia ym. Sen lisäksi hain yhteishaussa kouluun, ja olen lukenut materiaalia ennakkotehtäviä varten ja yrittänyt saada esseitä valmiiksi. Lisäksi otin vielä kirpputoripöydän lastenkirppikseltä, ja hinnoittelu sekä pöydän laittaminen on vienyt oman aikansa.. E:n kanssa ollaan viikonloppuisin tehty kivoja juttuja, kuten käyty museoissa ja tapahtumissa sekä nähty perhettä ja ystäviä. Myös tontilla ollaan vietetty paljon aikaa, E on saanut ajella kurottajalla ja auttaa siivoamisessa ym. Ihana nähdä oman lapsen kasvoilta se ilo, kun saa olla mukana tekemässä ja auttamassa. Itse olen keittänyt kahvia ja vahtinut E:tä. On mukava kuitenkin seurata sivusta talon etenemistä, ja saadaan päivän ulkoilut kivasti samalla.

Alla kuvien muodossa etenemistä sitten viime postauksen. Harkkovalu taisi olla kuun puolivälissä? Sen jälkeen pohja oli huputettu pressuilla, ja hupun alla puhalsi lämppäri. Valuviikolla keli pyöri mukavasti päivisin plussan puolella. Harmi ettei löytynyt kuvia tuosta huputusvaiheesta.. Ennen valua saatiin sähköt tontille.Valun jälkeen harkkoihin kiinnitettiin styroxit (?) sisäpuolelle ja pohja täytettiin soralla. Talon pohja alkaa hahmottua jo paremmin, kun putket ovat näkyvillä. (Tarvitsisi ottaa tuo mies mukaan tekemään näitä postauksia, niin ei menisi termit ja vaiheet väärin.. :D)Yllä oleva kuva on viime viikonlopulta. Tällä viikolla tontille toimitettiin lisää soraa, joka loppui viimeksi hieman kesken. Kaupunki oli asentanut myös katulamput paikoilleen, juuri ennen meidän talon pystytystä.. mikä tuuri! Yksi lampuista on hieman hassusti suoraan meidän sisäänkäynnin kohdalla. Vielä ennen talotoimitusta pitäisi saada ainakin salaojat, lattialämmityksen kaapelit ja lattiavalu.


Tässä odottelen, että E herää päiväunilta, jotta päästään tontille taas "hommiin" ja ihmettelemään mitä isi, pappa ja setä puuhaavat. Meidän pääsiäinen vierähtää siis pääosin raksalla, talopaketin saapumiseen enää 18 päivää!


Viettääkö siellä joku muu pääsiäistä raksalla? Saa vinkata rakennusblogeja luettavaksi!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että löytyi tämä blogi! Olen nimittäin itse menossa juuri sunnuntaina Kannustalolle keskustelemaan samaisesta Aurora 151. Innolla ja mielenkiinnolla jään seuraamaan teidän rakennusprojektia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, miten hieno homma, että löysit blogiin! :) Meillä tosiaan ihan pian saapuu elementit ja en malta odottaa, että nään miltä talo oikeasti luonnossa näyttää! Jännittävää aikaa! Meillä tehtiin hieman muutoksia, ja talonnimi voisi olla Aurora 156. Tosiaan se etukuisti tulee lämpimänä, niin saadaan enemmän eteistilaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!